Archives

 • -

Eindelijk een adviseur zonder stropdas, grijs pak en grote zonnebril

Inmiddels ruim 10 jaar geleden, bij de aanschaf van ons toenmalige huis en het regelen van de daarbij behorende hypotheek, kwam ik in contact met Danny. Eindelijk een adviseur zonder stropdas, grijs pak en grote zonnebril.

Alle voorgaande contacten met zogenaamde financiële adviseurs waren teleurstellingen dus ik was redelijk sceptisch. Inmiddels 10 jaar, vier huizen en een scheiding verder durf ik met recht te stellen dat Danny een man is naar mijn hart. Oprecht, recht door zee, gedegen kennis, volhardend en betrouwbaar.

Danny heeft alle zaken van begin tot eind fantastisch geregeld. Zodra hij je kent, je situatie weet en kan inschatten wat voor iemand belangrijk is, kun je je hele financiële huishouden bij hem onderbrengen.

Ook in de moeilijke periode van een scheiding weet hij zijn rol en houdt hij de belangen van alle partijen goed voor ogen. In al die jaren heb ik Danny ook bij vrienden en familie geadviseerd en ook hier is iedereen het met me eens; Danny weet de weg in het doolhof!


 • -

Danny is heel duidelijk en transparant in zijn communicatie. Hij heeft me ontzettend fijn begeleid…

Via een vriendin van mij kreeg ik het nummer van Danny. Volgens haar was hij de persoon die ik moest bellen en ik ben daar heel dankbaar voor.
Danny is heel duidelijk en transparant in zijn communicatie. Hij heeft me ontzettend fijn begeleid bij het zoeken naar een woning en bij het vinden van een passende hypotheek.

Hij is heel goed bereikbaar en werkt ook buiten kantoortijden, wat heel prettig is. Als onervaren starter heb ik heel veel steun aan hem gehad. Het heeft me veel stress en uitzoekwerk gescheeld.


 • -

Geeft zijn cliënt een duidelijk en verstandig advies. Bezit niet alleen veel kennis, maar ook inlevingsvermogen.

In een moeilijke fase van ons leven is het extra moeilijk de juiste beslissing te nemen. Voor de keuze/omzetting van een hypotheek en krediet ben ik door toeval bij Danny Todtenhaupt terecht gekomen. Deze man heeft mij bijzonder goed geadviseerd en met raad en daad bijgestaan. Niet enkel kijkend naar de laagste rentes, maar hij richt zich samen met zijn cliënt op een lange termijn visie.

Geeft zijn cliënt een duidelijk en verstandig advies. Bezit niet alleen veel kennis, maar ook inlevingsvermogen. Je huidige situatie, profiel, financiële toekomst worden meegenomen.. Een geduldige en kundige adviseur. Kortom: een aanrader!


 • -

Zeer positief en zal hem zeker aanraden als iemand advies nodig zal hebben met het kopen van een huis!

Mijn vriend en ik waren starters op de huizenmarkt en op alle gebieden zo groen als gras!
We hadden al verschillende bureau’s bezocht voor hypotheek advies,
maar steeds kregen we de indruk dat het niet geheel voor ons belang opkwamen.
Het voelde niet goed ….

Via mijn schoonmoeder kwamen we terrecht bij Danny, hij had al eerder financieel advies gegeven
en zij was erg te spreken over zijn werkwijze. Vanaf het eerste bezoek hadden we meteen een goed gevoel.

Hij legde het heel erg eenvoudig uit via zijn stappen plan, dit was goed te volgen en voor
leken zoals wij ook prima te begrijpen als je er nog geen ervaring mee hebt. Hij meette een perfecte hypotheek voor ons aan, legde verschillende opties voor en gaf ons de keuze welke ons het meest geschikt leek en welke het best in ons financiele beeld paste.

De volgende stap was het huis. Danny heeft ons perfect begeleid in het adviseren en onderhandelen over de prijs. Geduld zei hij en niets was minder waar, ons bod werd geaccepteerd!

Nu begon het balletje natuurlijk echt te rollen en Danny bracht ons steeds op de hoogte
als er weer stukken werden goed gekeurd door de bank. Ook wat verzekeringen betreft heeft
hij ons geadviseerd en alle pollisen en organisaties uitgezocht.

Nu wij in ons huis zitten en eventueel nog vragen hebben kunnen we hem altijd bellen.
Ik ervaar de werkwijze van Danny als zeer positief en zal hem zeker aanraden als
iemand advies nodig zal hebben met het kopen van een huis!


 • -

Gedreven, eerlijk, duidelijk en een leuke vent!

Danny heeft ons goed geadviseerd en geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek en is ook onze adviseur bij alle andere financiële zaken. Wij bevelen iedereen aan om (in ieder geval) een keer een gesprek met Danny te hebben.

Goed aan DannyAdvies is:

– Dat hij uitgebreid (meer gesprekken) de tijd neemt om het advies traject toe te lichten en jouw financiële   situatie door te nemen, zonder daarvoor direct kosten te rekenen;
– Dat je DannyAdvies (pas) betaalt als je akkoord bent met het uiteindelijke advies.
– Het risico dat DannyAdvies tijd investeert en je niet akkoord bent met het advies, neemt hij voor zijn rekening;
– Dat je een echt op maat advies krijgt, waarin alle mogelijkheden worden benut.
– Dat hij kosten nog moeite spaart om alle betrokkenen (banken en verzekeraars) hun bijdrage te laten leveren aan dat maat-advies.

 


Recente reacties

  Archieven

  Categorieën

  • Geen categorieën